CURSOS DE WINDSURF
PERSONALITZATS

Sigui quin sigui el teu nivell t'ensenyarem coses noves!

Els cursos són tant per nens com per adults i adaptem el material a l'edat i/o al nivell.

Els Cursos de windsurf que oferim a la Base Nàutica de Pineda de Mar són totalment pràctics, són cursos particulars amb una atenció personalitzada adaptant-nos a un horari que a vosaltres us vagi bé (segons disponibilitat al nostre planning i amb reserva prèvia).

El monitor t’acompanyarà amb una llanxa i inclús algun dia si les condicions són bones amb un altre windsurf i/o tàndem.

base-nautica-pineda-windsurf-03
base-nautica-pineda-windsurf-06

En el curs d’iniciació l’objectiu és que cada alumne tingui coneixements i pràctica per aixecar la vela de l’aigua i poder mantenir un rumb girar i poder-se mantenir davant l’escola sense derivar.

Si ja vas més enllà i el teu nivell no és d’iniciació només cal que parlis amb nosaltres i ens diguis on estàs, d’aquesta manera el monitor podrà ensenyar-te quines són les següents passes per evolucionar en aquest apassionant esport.

Escull la modalitat que més et convingui

CURS 10 HORES

210€

Es realitza en 5 dies (2 hores/dia)

Recomanem que sigui el màxim seguit possible, però si no tens temps, el pots allargar dins la temporada. Si algun dels dies, el vent puja massa o para i el curs no pot continuar, guardem les hores que han quedat per un altre dia, no les perdràs (sempre en mateixa temporada).

CURS 5 HORES

130€

Es realitza en 2 dies (2,5 hores/dia)

El recomanem a qui no té temps de fer el de 10 hores o per qui ja ha fet alguna classe i té unes nocions bàsiques, ja que amb només 5 hores si no has navegat mai és molt just per poder-te garantir els coneixements bàsics imprescindibles en un primer nivell.

HORES SOLTES

DES DE 35€

Tens l’opció també de fer hores soltes amb algun dels nostres monitors. Ens expliques en quin nivell estàs i/o que vols aprendre.
 
Recomanem un mínim de dues hores per aprofitar bé la classe.

A tots els cursos està inclòs:

A més a més si fas el curs amb nosaltres, et regalarem una samarreta de la nostra escola!!

Envia'ns la teva sol·licitud de reserva

Reserva curs
Curs escollit