CURSOS DE PATÍ CATALÀ
PERSONALITZATS

Descobreix la sensació del que és navegar sense timó!

Els cursos són tant per nens com per adults.

Els Cursos de patí català que oferim a la Base Nàutica de Pineda de Mar són totalment pràctics, són cursos particulars amb una atenció personalitzada adaptant-nos a un horari que a vosaltres us vagi bé (segons disponibilitat al nostre planning i amb reserva prèvia).

Aquesta peculiar embarcació es caracteritza per portar una única vela, no tenir botavara i no portar timó. En la primera sessió el monitor anirà amb tu a l’embarcació, però a la resta ja sortiràs sol i el monitor t’acompanyarà de molt a prop amb una llanxa motora

base-nautica-pineda-pati-06
T’ensenyarem el necessari perquè puguis gaudir de la navegació i que quan hagis acabat el curs (de 10 hores) siguis capaç de portar aquesta embarcació amb seguretat.
 
Si ja vas més enllà i el teu nivell no és d’iniciació només cal que parlis amb nosaltres i ens diguis on estàs, d’aquesta manera el monitor podrà ensenyar-te quines són les següents passes per evolucionar en aquesta disciplina.

Escull la modalitat que més et convingui

CURS 10 HORES

190€

Es realitza en 5 dies (2 hores/dia)

Recomanem que sigui el màxim seguit possible, però si no tens temps, el pots allargar dins la temporada. Si algun dels dies, el vent puja massa o para i el curs no pot continuar, guardem les hores que han quedat per un altre dia, no les perdràs (sempre en mateixa temporada). Aquest preu es per persona en base a 2 persones “conegudes” (Per una sola persona 230€)

CURS 5 HORES

132€

Es realitza en 2 dies (2,5 hores/dia)

El recomanem a qui no té temps de fer el de 10 hores o per qui ja ha fet alguna classe i té unes nocions bàsiques, ja que amb només 5 hores si no has navegat mai és molt just per poder-te garantir els coneixements bàsics imprescindibles en un primer nivell.  Aquest preu es per persona en base a 2 persones “conegudes” (Per una sola persona 140€)

HORES SOLTES

50€/1h

Com més hores facis més econòmic surt. Ens expliques en quin nivell estàs i/o que vols aprendre o si ho prefereixies pots sortir únicament a passejar i deixar que el monitor porti l’embarcació.

A tots els cursos està inclòs:

A més a més si fas el curs amb nosaltres, et regalarem una samarreta de la nostra escola!!

Envia'ns la teva sol·licitud de reserva

Reserva curs
Curs escollit