CURSOS DE CATAMARÀ
PERSONALITZATS

Gaudeix de la navegació a vela, una sensació fantàstica!

Els cursos són tant per nens com per adults.

 Els Cursos de catamarà que oferim a la Base Nàutica de Pineda de Mar són totalment pràctics, són cursos particulars amb una atenció personalitzada adaptant-nos a un horari que a vosaltres us vagi bé (segons disponibilitat al nostre planning i amb reserva prèvia).

Aprèn a portar aquesta embarcació. Gràcies als seus dos cascos i la gran vela que porta, fa que sigui una embarcació de vela molt estable i ràpida.

En les primeres sessions el monitor t’acompanyarà a l’embarcació i més endavant ja podràs navegar sol al catamarà (el monitor t’acompanyarà amb una llanxa molt a prop).

base-nautica-pineda-catamara-04
Xavier Plana Bach

T’ensenyarem el necessari perquè puguis gaudir de la navegació i que quan hagis acabat el curs (de 10 hores) siguis capaç de portar aquesta embarcació amb seguretat.

Si ja vas més enllà i el teu nivell no és d’iniciació només cal que parlis amb nosaltres i ens diguis on estàs, d’aquesta manera el monitor podrà ensenyar-te quines són les següents passes per evolucionar en aquesta disciplina.

Escull la modalitat que més et convingui

CURS 10 HORES

160€

Es realitza en 5 dies (2 hores/dia)

Es realitza en 5 dies, 2 hores/dia, recomanem que sigui el màxim seguit possible, però si no tens temps, el pots allargar dins la temporada. Si algun dels dies, el vent puja massa o para i el curs no pot continuar, guardem les hores que han quedat per un altre dia, no les perdràs (sempre en mateixa temporada). Aquest preu es per persona en base a 2 persones “conegudes” (Per una sola persona 240€)

CURS 5 HORES

120€

Es realitza en 2 dies (2,5 hores/dia)

El recomanem a qui no té temps de fer el de 10 hores o per qui ja ha fet alguna classe i té unes nocions bàsiques, ja que amb només 5 hores si no has navegat mai és molt just per poder-te garantir els coneixements bàsics imprescindibles en un primer nivell. Aquest preu es per persona en base a 2 persones “conegudes” (Per una sola persona 240€).

HORES SOLTES

50€/1h

Aquest preu es per embarcació, es a dir podeu anar fins a tres persones i pagar aquest únic preu.Com més hores facis més econòmic surt.

Ens expliques en quin nivell estàs i/o que vols aprendre o si ho prefereixies pots sortir únicament a passejar i deixar que el monitor porti l’embarcació.

A tots els cursos està inclòs:

A més a més si fas el curs amb nosaltres, et regalarem una samarreta de la nostra escola!!

Envia'ns la teva sol·licitud de reserva

Reserva curs
Curs escollit