Entra al món Fanàutic!!

Un gran equip us espera.

La nostra experiència

Els nostres 12 anys d'experiència ens avala.

La nostra filosofia

El nostre principal objectiu és el d'acostar els esports nàutics a tothom, popularitzar-los, fent que la vela no esdevingui quelcom elitista.

EL NOSTRE EQUIP

MARTA

Marta Lladó - Coordinadora

MIKE

Hola, som de Mallorca però en fa temps que visc al maresme. Al 2010 vaig conèixer la Marta i amb ella vaig introduir-me al món de les Bases Nàutiques. No puc viure lluny del mar i m’apassiona qualsevol cosa que hi tingui a veure. Practico el bodyboard i el windsurf tot l’any i quan comencem la temporada de vela m’hi passo les hores mirant que tot estigui a punt per aprofitar cada ocasió per sortir a navegar. Ens veiem al aigua!

MARINA

Sóc la Marina, i vaig entrar al món de la vela amb 6 anys. Vaig ser alumna de la Base Nàutica i més tard em vaig titular com a monitora. Hi treballo tots els estius des del 2009, i és que no hi ha millor plaer que treballar fent el que més t'agrada. Actualment estic acabant la carrera de Nàutica i Transport Marítim. Així que si voleu aprendre i passar-ho bé, us convido a que ens feu una visita!!

LAURA

Hola sóc la Laura! Navego des de petita i m'encanta treballar al mar. A part d ela vela també faig bàsquet i actualment estic estudiant la carrera d'Educació Infantil. Treballo a la Base Nàutica des del 2009. M'ho passo genial amb els grups i cursos d'adults, però és molt gratificant poder veure els mes petits que passen per les meves mans com van creixent i alguns d'ells ja s'estan titulant per formar part de l'equip. Us convido a navegar amb noslatres i iniciar-vos en aquest esport, us asseguro que repetireu! Us hi espero!!

GUILLE

Hola, jo sóc en Guille! Vaig començar a navegar de petit amb l'equip Fanàutica a la Base de Santa Susanna i des de llavors em fascina el món de la vela i tot el que hi té a veure. També m'agrada molt anar amb bici i pràctico aquest esport tot sovint Trobo que la feina de monitor és molt recompensada ja que veus com tothom que ve a visitar-nos marxa amb un somriure. Si teniu ganes d’aprendre a navegar o simplement ganes de passar una bona estona tenim les portes obertes. Ens veiem a la platja!

SORI

Sóc en Sori, sóc una persona molt divertida i bromista. Al 2013 vaig començar a treballar a la BAse Nàutica i va ser la meva primera feina. Desde llavores he començat a conèixer amb més profunditat el món de la vela. M'agrada molt navegar i poder ensenyar tot el que se. Quan fa molt de vent aprofito amb els meus companys per anar a l'aigua. Un dels meus hobbies i altre feina és el ball, a la que puc amb els nens del casal fem algun ball i alegrem encara mésé el dia. Actualment estic estudiant per ser professor d'educació física.

LAIA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea ligula eget dolor.

JORGE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea ligula eget dolor.

ARI

Navego des dels 8 anys perquè els meus pares em van apuntar al Club Nàutic i no a un casal qualsevol per passar els estius. No podria estar més agraïda!! Als 16 vaig començar com a monitora, m'encanta poder estar al mar amb nens per divertir-nos i ensenyar-los el que sé i també continuar aprenent amb els meus companys!!

MONICA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea ligula eget dolor.

MUKA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea ligula eget dolor.

ELENA

DAVID

Hola soc el David i al 2016 em vaig incorporar a l'empresa com a monitor. Vaig conèixer aquest món al cursar una formació profesional i he descovert que m'encanta. M'agrada molt interactuar i poder transmetre els coneixements que he après a altra gent. Per altra banda practico bàsquet des de que soc molt xic i és la meva passió juntament amb el mar. Fins aviat en veiem a l'aigua!!!

SERGI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea ligula eget dolor.

SANDRA

Sóc la Sandra, quan tenia 13 anys vaig descobrir els esports nàutics a la Base Nàutica de Pineda. Al 2015 vaig fer el CFGM on em vaig especialitzar en el món nàutic. Al 2016 vaig començar fent pràctiques a Mataró i quan vaig haver de fer l'assignatura de vela vaig posar-me en contacte amb la Marta per poder gaudir durant l'estiu amb FANAUTICA.

LAIA

Sóc la Laia i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 5 anys al 2006, a Santa Susanna, quan ho gestionava l'equip Fanàutica, més tard vaig seguir amb ells a la Base Nàutica de Pineda. També he fet natació al Club Natació Calella durant 3 anys i a l’hivern practico Handbol a la Unió Esportiva Handbol Calella. Al setembre del 2016, vaig fer el curs de Monitor Col·laborador al Centre Municipal de Vela de Barcelona, i aquest 2017 formaré part de l'equip. Aquest setembre començo el Batxillerat Científic a l’Escola Pia Calella.

MIGUEL

Hola, sóc en Miguel i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 10 anys, al 2011, aquí a la Base Nàutica de Pineda de mar. A Part dels esports nàutics també faig natació, tot i que el el que mes m’agrada es navegar i ara estic estudiant 4t d’ESO Un dels meus hobbys es l’aeromodelisme. Al 2016 em vaig treure la titulació de monitor col.laborador de vela i aquest any 2017 formaré part de l'equip de la Base Nàutica. Ens veiem a l'aigua!!

ARIADNA

Em dic Ariadna Strempel i porto navegant des dels 5 anys. Vaig començar a la Base Nàutica de Santa Susanna amb l'equip de la Marta (Fanàutica) i aquest any he començat a fer 4 20 amb una amiga al Club Nàutic d’Arenys de Mar. Actualment estic fent quart d’ESO i preparant-me per al batxillerat social. A part de navegar sempre m’ha agradat esquiar i el judo. Al 2016 em vaig treure el títol de monitora col·laboradora de vela al Port Olímpic de Barcelona i aquest 2017 treballaré a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Me'n moro de ganes!

ORIOL

Vaig néixer al 2001 i quan tenia 5 anys vaig començar amb els esports de vela, inicialment a la Base Nàutica de Santa Susanna amb Fanàutica i els vaig seguir a Pineda de Mar. Estic federat al Club Natació Calella des del 2010 fent una mitja de 12 hores de natació setmanals. Al 2016 vaig fer el curs de monitor col·laborador al centre municipal de vela de Barcelona, i aquest 2017 treballaré i em seguiré formant a la Base Nàutica de Pineda. El que més m'agrada és el mar i sempre que puc aprofito per fer travesses i curses marítimes. A la tardor començo el Batxillerat científic pur a l'escola Pia Calella.

MARTÍ

Com arribar a les nostres instal·lacions

Vine, navega, experimenta, gaudeix d'un munt activitats de vela o motor.

Qui som?