Entra al món Fanàutic!!

Un gran equip us espera.

La nostra experiència

Els nostres 12 anys d'experiència ens avala.

La nostra filosofia

El nostre principal objectiu és el d'acostar els esports nàutics a tothom, popularitzar-los, fent que la vela no esdevingui quelcom elitista.

EL NOSTRE EQUIP

MARTA

Sóc la Marta i estic al capdavant de l'empresa. Sempre m'ha agradat l'esport i als 18 anys vaig voler provar els esports nàutics. Vaig començar fent un curs de windsurf i vaig descobrir que la combinació del mar que ja m'apassionava amb l'esport era lo meu! Va ser quan vaig decidir que la meva professió havia d'ésser aquesta, i després d'anys navegant, treballant i traient-me les titulacions necessàries, al 2008 vaig poder obrir la meva empresa, Fanàutica. El meu equip i jo hem portat durant anys la base de Santa Susanna i de Pineda, però des del 2012 únicament ens trobareu a Pineda. Us animem a que ens vingueu a conèixer, Som una gran família!!

MIKE

Hola, som de Mallorca però en fa temps que visc al maresme. Al 2010 vaig conèixer la Marta i amb ella vaig introduir-me al món de les Bases Nàutiques. No puc viure lluny del mar i m’apassiona qualsevol cosa que hi tingui a veure. Practico el bodyboard i el windsurf tot l’any i quan comencem la temporada de vela m’hi passo les hores mirant que tot estigui a punt per aprofitar cada ocasió per sortir a navegar. Ens veiem a l'aigua!

MARINA

Sóc la Marina i vaig entrar al món de la vela amb 6 anys. Vaig ser alumna de la Base Nàutica i més tard em vaig titular com a monitora. Hi treballo tots els estius des del 2009 i és que no hi ha millor plaer que treballar fent el que més t'agrada! Vaig acabar el grau en Nàutica i Transport Marítim i actualment estic estudiant Educació Primària. Esporàdicament i als estius em trobareu a la Base Nàutica. Així que si voleu aprendre i passar-ho bé, us convido a que ens feu una visita!! Repetireu segur!

LAURA

Sóc la Laura! Navego des de petita i m'encanta treballar al mar! Treballo a la Base Nàutica des del 2009, sóc Tècnica de Vela i mestra d'Educació Infantil. Gaudeixo molt amb les activitats que fem per grups, però el que més m'agrada és poder ensenyar i veure com els més petits van creixent, i com alguns d'ells ja s'estan titulant per formar part del nostre equip d'instructors! Som tots una gran família! Us convido a navegar amb nosaltres i a iniciar-vos en aquest esport, us asseguro que repetireu! A què espereu?

GUILLE

Hola, jo sóc en Guille! Vaig començar a navegar de petit amb l'equip Fanàutica a la Base de Santa Susanna i des de llavors em fascina el món de la vela i tot el que hi té a veure. També m'agrada molt anar amb bici i practico aquest esport tot sovint. Vaig començar a formar part de l'equip com a monitor l'any 2012.Trobo que la feina de monitor és molt recompensada, ja que veus com tothom que ve a visitar-nos marxa amb un somriure. Si teniu ganes d'aprendre a navegar o simplement ganes de passar una bona estona tenim les portes obertes. Ens veiem a la platja!

SORI

Sóc en Sori, sóc una persona molt divertida i bromista. Al 2013 vaig començar a treballar a la Base Nàutica i va ser la meva primera feina. Des de llavores he començat a conèixer amb més profunditat el món de la vela. M'agrada molt navegar i poder ensenyar tot el que se. Quan fa molt de vent aprofito amb els meus companys per anar a l'aigua. Un dels meus hobbies i altre feina és el ball, a la que puc amb els nens del casal fem algun ball i alegrem encara més el dia. Actualment estic estudiant per ser professor d'educació física.

JORGE

Hola jo sóc Jorge. Vaig aprendre a navegar al cicle d'esports a la natura, a partir d'aquella experiència tenia clar que volia treballar amb la vela. Em van presentar a la Marta i vaig poder començar a fer pràctiques amb el seu equip a Santa Susanna l'any 2009 i repeteixo cada estiu fins ara. M'agraden els esports i l'activitat física, mostrar a les persones el gust de practicar-los, per això també he fet un grau superior d'esports, per fer-ho de la millor manera possible. Ha sigut increïble poder trobar els esports aquàtics, poder mostrar a la gent la gran satisfacció i alliberament què ofereix a més de conèixer persones fantàstiques què comparteixen aquesta passió. M'encanta el mar i la base és un lloc idoni per gaudir-ho. Us esperem per gaudir del vent, l'aigua i la platja.

MODU

LAIA

Sóc la Laia i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 5 anys, a Santa Susanna, quan ho gestionava l'equip Fanàutica, més tard vaig seguir amb ells a la Base Nàutica de Pineda. Al setembre del 2016, vaig fer el curs de Monitor Col·laborador al Centre Municipal de Vela de Barcelona, i al 2017 el títol de Técnic de Vela. Després de les pràctiques vaig començar a treballar fent grups, donant cursos i al casal de mar. He cursat el Batxillerat Científic a l'Escola Pia Calella i actualment estudio Infermeria a la UdG. Ens veiem a l'estiu l'aigua!

GUILLEM

Hola, sóc el Guillem i m'encanta la meva feina! Desde el 2018 estic treballant com a tècnic a la Base Nàutica i actualment compagino la feina amb els estudis, estic estudiant per ser tècnic d'esports. Des del primer dia que estic enamorat del mar i de totes les sensacions que transmet navegar. Estem sempre preparats per aprofitar al màxim el medi amb vosaltres.

ORIOL

Hola jo sóc l'Oriol. Vaig començar al món de la vela (a la Base ) als 5 anys, des de llavors porto navegant cada estiu amb ells. Al 2016 em vaig treure el T1 en nàutica i em vaig incorporar a ľequip de la Base Nàutica de Pineda de Mar. Ja fa uns quants anys que treballo aquí i cada dia espero poder tornar amb el nostre equip per gaudir del la meva feina i de la companyia dels alumnes. Actualment sóc nedador federat al Club Natació Calella i estic cursant un grau en enginyeria en sistemes i tecnòlogia naval a la Facultat Nàutica de Barcelona. Espero veure'ns a la Base nàutica de Pineda on us acollirem amb els braços oberts.

DAVID

Hola sóc el David i l'any 2016 em vaig incorporar a l'empresa com a monitor. Vaig conèixer aquest món al cursar una formació professional i he descobert que m'encanta. M'agrada molt interactuar i poder transmetre els coneixements que he après a altra gent. Per altra banda practico bàsquet des que sóc molt xic i és la meva passió juntament amb el mar. Actualment estic cursant el cicle de grau superior d'esports. Fins aviat en veiem a l'aigua!!!

MIGUEL

Hola navegants o futurs pirates!! sóc en Miguel i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 10 anys, al 2011, aquí a la Base Nàutica de Pineda de mar. Amb tot el que vaig aprendre, vaig treure'm el títol de monitor i des de 2017 que formo part d'aquest gran equip, en el que gaudeixo de poder ensenyar i compartir la vela, tot el que aporta, és un plaer. A part estic estudiant un grau i continu l'esport a l'hivern fent crossfit, que potser continua sense fer-me efecte ;-), però sempre tindre la força suficient per donar un cop de mà a qui vulgui provar la vela. T'apuntes? Som-hi doncs, ens veiem a l'aigua!

HELENA

MARC

Hola! Jo sóc en Marc. He passat la meitat dels estius de la meva vida a la Base Nàutica de Pineda de Mar com alumne quan pujava de Barcelona. Després d'acabar la meva etapa com alumne, al 2019 vaig decidir allargar la meva estada a la Base com a monitor quan vaig fer les pràctiques per obtenir el títol de monitor col·laborador de vela al centre municipal de Barcelona. Sempre esperem que la gent que ve, es pugui enganxar a la vela tant com ens vam enganxar nosaltres, ens veiem a la platja!!

ALBA

Sóc l'Alba i tinc 16 anys, vaig començar els esports nàutics als 6 anys a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Al 2019 em vaig treure el títol de monitora i vaig estar tot l'estiu treballant a la Base com a monitora en pràctiques. Actualment estic estudiant 1r de batxillerat social a l'Escola Freta de Calella. Esporàdicament i a l'estiu em trobareu a la Base! Ens veiem a l'aigua!

JÚLIA

Hola, sóc la Júlia! Als 14 anys vaig descobrir el món de la vela i els esports nàutics, des d’aleshores els següents estius els passava sempre a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Aprofitant la meva passió per la natura, el mar i els nens, a finals de 2019, després de fer les pràctiques a la base i de conèixer a nens i monitors apassionats del mar, em vaig treure la titulació de Monitor Col•laborador de Vela i vaig poder portar algun grup escolar i d’extrangers. Si el que busqueu és gent apassionada, companyerisme, aprenentatge, natura i diversió, la Base Nàutica de Pineda de Mar és el vostre lloc. Ens veiem per la base!

IAN

Soc l'Ian al 2017 vaig començar en el món de les activitats a l 'aigua. Vaig estudiar el cicle d'activtats esportives al medi natural en el qual vaig fer les practiques a la Base, gràcies a això vaig adquirir gran part dels conexiements que tinc, a la vela sobretot. Desde els inicis en AQUESTA gran aventura no he deixat de fer el què m'agrada estiu darrere estiu. Ademés combino 2 passions, el mar i els nens. M'encanta Treballar i transmetre tot el que he après sobretot als petits que s'ho passen pipa! Sóc una persona alegre i divertida i l'RS és el meu vaixell preferit. Us espero Aquest estiu !!

JOAN

Hola, sóc el Joan. Visc a Barcelona i durant l’estiu a Malgrat de Mar. La meva afició per la ingenieria i els vaixells la vaig tindre des de ben petit, als 6 anys, però no vaig començar a navegar fins als 9 amb l'equip Fanautica. Als 16 anys vaig fer el curs de Monitor Col·laborador al Centre Municipal de Vela de Barcelona i també vaig decidir entrar a estudiar a un cicle de formació professional de grau mitjà de mecánica d’embarcacions d’esbarjo a l’Institut de Nàutica de Barcelona. L'estiu del 2019 vaig entrar a formar part del personal de Fanàutica com a monitor en pràctiques. Això és tot, us espero a l’estiu amb els braços ben oberts.

NÚRIA

Jo sóc la Núria, porto navegant a la Base Nàutica des de ben petita i mireu ara! M’agrada tant, i m’ho passo tan bé, que m’he volgut quedar per ensenyar com van fer a mi, per transmetre aquella energia que et fa pensar que no vols que l’estiu s’acabi mai. Estudiaré ADE i la passió que tinc pel mar ningú me la treurà mai. M’agrada comunicar-me amb la gent i transmetre els meus coneixements, sobretot amb els petitons. Fins aviat!

ARIAN

Hola sóc l’Arian. He estat alumna de la Base Nàutica des dels 6 anyets, m’apassiona el mar i la vela, sempre he volgut formar part de l’equip, per això em vaig treure la titulació de monitor col.laborador de vela. Més tard vaig fer les practiques aquí a la Base. M’encanta l’esport, jugo a basquet des dels 10 anys, encara que n’he practicat d’altres. Però com cada estiu, aparco aquests esports i vaig cap a la Base Nàutica, no fallo! Actualment estic fent batxillerat social al Freta.

ANDREA

Hola! Sóc l'Andrea i actualment estic cursant 2on de Batxillerat i el proper any m'agradaria estudiar Dret amb Relacions Laborals. Cada any esperava que arribés el mes de juny i així per fi, el meu avi, em podia portar a la Base Nàutica. Al 2018 em vaig treure el títol de monitor col.laborador al Centre Municipal de Vela de Barcelona i vaig realitzar les pràctiques amb aquesta gran família. He après de tots ells i de cada un dels nens que he tingut la sort de conèixer. Esporàdicament em podeu trobar a la Base!

CARLA

Hola! Sóc la Carla i tinc 18 anys. Al 2015 vaig conéixer el món de la vela i d'ençà cada estiu anava a la Base Nàutica. Al 2019 em vaig treure el títol de Monitor Col·laborador de Vela i aquell mateix estiu em vaig incorporar com a monitora en pràctiques. Actualment estic cursant un cicle superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web. Hi treballo esporadicament així que, ens veiem aviat!

SERGI

Vaig descobrir aquest món per la meva germana i la veritat és que m'agrada, així doncs vaig decidir aprendre i dedicar-me professionalment. Estic a l'empresa des de el 2013. Actualment hi treballo esporàdicament.

SANDRA

Sóc la Sandra, quan tenia 13 anys vaig descobrir els esports nàutics a la Base Nàutica de Pineda. Al 2015 vaig fer el CFGM on em vaig especialitzar en el món nàutic. Al 2016 vaig començar fent pràctiques a Mataró i aquell mateix estiu vaig entrar a formar part de l'equip a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Actualment estic cursant el cicle superior d'esports, i esporàdicament i durant l'estiu segueixo amb ells.

MONICA

Hola, sóc la Mònica. La meva afició per la vela comença des de ben petita, quan acostumàvem a passar els estius pel Mediterrani en un petit veler familiar. Després vaig decidir estudiar INEFC i especialitzar-me en els esports a la natura, l'esquí i la vela. A la Base Nàutica hi vaig arribar al 2011 motivada per l'esport, el bon ambient i les ganes de treballar en allò que més t'agrada! Actualment hi treballo esporàdicament!

Com arribar a les nostres instal·lacions

Vine, navega, experimenta, gaudeix d'un munt activitats de vela o motor.

Qui som?

X