Entra al món Fanàutic!!

Un gran equip us espera.

La nostra experiència

Els nostres 12 anys d'experiència ens avala.

La nostra filosofia

El nostre principal objectiu és el d'acostar els esports nàutics a tothom, popularitzar-los, fent que la vela no esdevingui quelcom elitista.

EL NOSTRE EQUIP

MARTA

Sóc la Marta i estic al capdavant de l'empresa. Sempre m'ha agradat l'esport i als 18 anys vaig voler provar els esports nàutics. Vaig començar fent un curs de windsurf i vaig descobrir que la combinació del mar que ja m'apassionava amb l'esport era lo meu! Va ser quan vaig decidir que la meva professió havia d'ésser aquesta, i després d'anys navegant, treballant i traient-me les titulacions necessàries, al 2008 vaig poder obrir la meva empresa, Fanàutica. El meu equip i jo hem portat durant anys la base de Santa Susanna i de Pineda, però des del 2012 únicament ens trobareu a Pineda. Us animem a que ens vingueu a conèixer, Som una gran família!!

MIKE

Hola, som de Mallorca però en fa temps que visc al maresme. Al 2010 vaig conèixer la Marta i amb ella vaig introduir-me al món de les Bases Nàutiques. No puc viure lluny del mar i m’apassiona qualsevol cosa que hi tingui a veure. Practico el bodyboard i el windsurf tot l’any i quan comencem la temporada de vela m’hi passo les hores mirant que tot estigui a punt per aprofitar cada ocasió per sortir a navegar. Ens veiem a l'aigua!

SERGI

Vaig descobrir aquest món per la meva germana i la veritat és que m'agrada, així doncs vaig decidir aprendre i dedicar-me professionalment. Estic a l'empresa des de el 2013. Actualment hi treballo esporàdicament.

GUILLE

Hola, em dic Guille i vaig començar a navegar de petit a la Base Nàutica. Des d'aleshores em fascina la vela i tot el que hi té a veure. Formo part de l'equip de Fanàutica des de l'any 2011. Tant si veniu a aprendre a navegar, com a gaudir de qualsevol classe d'experiència relacionada amb el mar, el bon ambient de la Base de Pineda segur que us atraparà. Ens veiem a la platja!

SORI

Sóc en Sori, sóc una persona molt divertida i bromista. Al 2013 vaig començar a treballar a la Base Nàutica i va ser la meva primera feina. Des de llavores he començat a conèixer amb més profunditat el món de la vela. M'agrada molt navegar i poder ensenyar tot el que se. Quan fa molt de vent aprofito amb els meus companys per anar a l'aigua. Un dels meus hobbies i altre feina és el ball, a la que puc amb els nens del casal fem algun ball i alegrem encara més el dia. Actualment estic estudiant per ser professor d'educació física.

LAIA

Sóc la Laia i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 5 anys, a Santa Susanna, quan ho gestionava l'equip Fanàutica, més tard vaig seguir amb ells a la Base Nàutica de Pineda. Al setembre del 2016, vaig fer el curs de Monitor Col·laborador al Centre Municipal de Vela de Barcelona, i al 2017 el títol de Técnic de Vela. Després de les pràctiques vaig començar a treballar fent grups, donant cursos i al casal de mar. He cursat el Batxillerat Científic a l'Escola Pia Calella i actualment estudio Infermeria a la UdG. Ens veiem a l'estiu l'aigua!

ORIOL

Hola jo sóc l'Oriol. Vaig començar al món de la vela (a la Base ) als 5 anys, des de llavors porto navegant cada estiu amb ells. Al 2016 em vaig treure el T1 en nàutica i em vaig incorporar a ľequip de la Base Nàutica de Pineda de Mar. Ja fa uns quants anys que treballo aquí i cada dia espero poder tornar amb el nostre equip per gaudir del la meva feina i de la companyia dels alumnes. Actualment sóc nedador federat al Club Natació Calella i estic cursant un grau en enginyeria en sistemes i tecnòlogia naval a la Facultat Nàutica de Barcelona. Espero veure'ns a la Base nàutica de Pineda on us acollirem amb els braços oberts.

MODU

Hola, soc en Modu, cada temporada que passa estic amb més ganes de retrobar-me amb la gent de la Base Nàutica, trobo a faltar l'estiu, tot i que a l'hivern també tenim activitats és més light que en temporada que hi ha moltíssim ambient. La meva feina d'instructor de vela m'encanta i per això em continuo formant per ampliar i obtenir molts més coneixements. Vine i coneixe'ns. Tots els companys i instructors ens ho passarem superbé. Ens veiem aviat a les instal·lacions de la Base Nàutica de Pineda.

GUILLEM

Hola, soc en Guillem!! Aquí tots em coneixen com el Capi. Vaig començar a la Base com alumne, i em va agradar tant, que actualment soc Tècnic de Vela. No sé com descriure-ho.. són Les sensacions de navegar a vela, de l'aire i l'aigua esquitxant la cara, dels somriures dels alumnes i companys, i dels moments compartits, són mooolts moments compartits. Em sento afortunat de poder treballar amb un somriure ben gran. L'equip que tenim és com una gran família. Els grans ensenyem als petits i els petits aprenen, maduren i ens superen. M'agrada ensenyar, transmetre, aprendre i compartir, i tot això ho puc fer perquè formo part d'aquest gran equip. Si voleu viure el que jo ja sabeu on estem. Fins aviat!!

HELENA

Hola! Soc l'Helena i des de ben petita vaig començar amb els esports nàutics. Més tard, vaig voler seguir i saber més sobre el món nàutic, d'aquesta manera, el 2017, vaig fer un curs de Monitor Col·laborador de Vela al Centre Municipal de Vela de Barcelona. Tot seguit, vaig realitzar les pràctiques a la Base Nàutica de Pineda de Mar i fins ara és on continuo treballant i gaudint d'aquesta oportunitat dins del mar. Actualment, continuo formant-me amb el títol de Tècnic de Vela, a més a més dels meus estudis universitaris que estic realitzant. Espero que ens veiem a la Base Nàutica de Pineda de Mar on podreu gaudir de les nostres aventures dins de l'aigua!

ALBA

Hola, soc l'Alba! Vaig començar a navegar de ben petita, amb 5 anys, a la Base Nàutica de Santa Susanna quan ho portava també Fanàutica, i des de llavors no hi ha hagut estiu que no hagi anat al casal d'estiu. El 2019 vaig començar a treballar de monitora de pràctiques aquí a Pineda de Mar i actualment soc Tècnica de Vela. M'agrada molt la vela i el mar, però el que més m'agrada és ensenyar a nens i adults i veure'ls divertir-se amb les nostres activitats. Per mi no hi ha estiu sense Fanàutica i t'asseguro que quan ho provis et passarà el mateix. Ens veiem a l'aigua!

NÚRIA

Soc la Núria Burjons i porto navegant a la Base Nàutica de Pineda de Mar des de ben petita. Hi treballo cada estiu des del 2018 i no hi ha cosa que m'agradi més que transmetre als petits i grans tot el que em van ensenyar a mi! Soc Tècnica de vela i estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses. Us animo a venir perquè gaudireu molt, som una gran família que es fa estimar molt!

JÚLIA

Hola, soc la Júlia i estudio educació primària. Als 14 anys vaig descobrir el món de la vela i els esports nàutics, des d'aleshores els següents estius els he passat sempre a la Base Nàutica de Pineda de Mar. La meva passió per la natura, els esports i l'educació dels infants van fer que, a finals de 2019, després de conèixer a nens, adults i monitors apassionats del mar, em tragués la titulació per a poder exercir de monitora. Si el que busqueu és gent apassionada, companyerisme, aprenentatge, natura i diversió, la Base Nàutica de Pineda de Mar és el vostre lloc. Ens veiem per la base!

MARIA

Hola! Soc la Maria i tinc 19 anys, porto a Fanàutica des del 2019. Vaig arribar al món de la nàutica per casualitat, i us prometo que a estat una de les coses més boniques, ja que porto enamorada de la vela i el mar des de llavors. Continuo formant-me i aprenent professionalment d'aquest món, però sobretot aprenc dels meus companys i alumnes, a part de l'esport ens agrada respectar el medi ambient i poder transmetre-ho. Ell té tot el que necessitem. Veniu a viure-ho!!

ALAGI

Soc l'Alagi, des de de molt petit, m'han agradat tots tipus d'esports. Fins que vaig descobrir el món de la Nàutica, em va deixar meravellat. Navego des dels nou anys, i em torna boig treballar al mar. M'agrada molt el windsurf, el kitesurf i quan puc faig algo de de surf. Vaig ser alumne a la Base Nàutica de Pineda. Al 2020 vaig començar d'ajudant i al 2021 ja vaig començar a traballar aquí. La meva idea es seguir aquesta feina i cursar un grau superior d'esports per mes endavant fer INEF. Tinc ganes d'ensenyar a navegar, com em van ensenyar a mi, m'ho passo molt bé amb nens i adults.

MARC

Hola! Soc en Marc, des de ben petit gaudeixo de la vela i l’activitat física en general, però també de la bona companyia. Aquí, a la Base Nàutica de Pineda, vaig descobrir un lloc on ambdues són possibles. Després d’anys d’alumne, ara tinc la sort de formar part d’aquest equip i família per tal de transmetre la meva passió per aquest esport.

JAUME

Hola! Jo soc en Jaume. Des de ben petit he passat els estius a la Base Nàutica de Pineda de Mar com alumne quan pujava de Barcelona. Després d'acabar la meva etapa com alumne, com m'apassionava el mar, vaig decidir que volia continuar a la base però aquest cop com a monitor. Vaig fer el curs per obtenir el T1 de vela a l'escola catalana dels esports. El meu objectiu és que la gent s'ho passi bé i pugui gaudir d'aquest meravellós món, i si és amb nosaltres millor!. Ens veiem a la base!!

IGNASI

Bones! Soc l'Ignasi i porto navegant amb l'equip de Fanàutica des dels sis anys, primer a Susanna i més tard a Pineda. Sempre m'ha agradat molt el mar i l'esport en general, és per això que el món de la Nàutica m'apassiona! Gaudeixo navegant en tota classe d'embarcacions, catamarà, patí català, windsurf... Després de molts estius a la Base Nàutica com a alumne, vaig decidir treure'm el títol de Tècnic en Vela per a poder ensenyar a navegar i ser monitor, formo part de l'equip de Fanàutica des del 2021. Espero veure-us aquest estiu per la Base!

MARINA

Sóc la Marina i vaig entrar al món de la vela amb 6 anys. Vaig ser alumna de la Base Nàutica i més tard em vaig titular com a monitora. Hi treballo tots els estius des del 2009 i és que no hi ha millor plaer que treballar fent el que més t'agrada! Vaig acabar el grau en Nàutica i Transport Marítim i actualment estic estudiant Educació Primària. Esporàdicament i als estius em trobareu a la Base Nàutica. Així que si voleu aprendre i passar-ho bé, us convido a que ens feu una visita!! Repetireu segur!

LAURA

Sóc la Laura! Navego des de petita i m'encanta treballar al mar! Treballo a la Base Nàutica des del 2009, sóc Tècnica de Vela i mestra d'Educació Infantil. Gaudeixo molt amb les activitats que fem per grups, però el que més m'agrada és poder ensenyar i veure com els més petits van creixent, i com alguns d'ells ja s'estan titulant per formar part del nostre equip d'instructors! Som tots una gran família! Us convido a navegar amb nosaltres i a iniciar-vos en aquest esport, us asseguro que repetireu! A què espereu?

MIGUEL

Hola navegants o futurs pirates!! sóc en Miguel i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 10 anys, al 2011, aquí a la Base Nàutica de Pineda de mar. Amb tot el que vaig aprendre, vaig treure'm el títol de monitor i des de 2017 que formo part d'aquest gran equip, en el que gaudeixo de poder ensenyar i compartir la vela, tot el que aporta, és un plaer. A part estic estudiant un grau i continu l'esport a l'hivern fent crossfit, que potser continua sense fer-me efecte ;-), però sempre tindre la força suficient per donar un cop de mà a qui vulgui provar la vela. T'apuntes? Som-hi doncs, ens veiem a l'aigua!

MARC

Hola! Jo sóc en Marc. He passat la meitat dels estius de la meva vida a la Base Nàutica de Pineda de Mar com alumne quan pujava de Barcelona. Després d'acabar la meva etapa com alumne, al 2019 vaig decidir allargar la meva estada a la Base com a monitor quan vaig fer les pràctiques per obtenir el títol de monitor col·laborador de vela al centre municipal de Barcelona. Sempre esperem que la gent que ve, es pugui enganxar a la vela tant com ens vam enganxar nosaltres, ens veiem a la platja!!

Com arribar a les nostres instal·lacions

Vine, navega, experimenta, gaudeix d'un munt activitats de vela o motor.

Qui som?

Contacta'ns

TEL: + 34 658 663 282 / + 34 691 239 429
X