Entra al món Fanàutic!!

Un gran equip us espera.

La nostra experiència

Els nostres 12 anys d'experiència ens avala.

La nostra filosofia

El nostre principal objectiu és el d'acostar els esports nàutics a tothom, popularitzar-los, fent que la vela no esdevingui quelcom elitista.

EL NOSTRE EQUIP

MARTA

Sóc la Marta i estic al capdavant de l'empresa. Sempre m'ha agradat l'esport i als 18 anys vaig voler provar els esports nàutics. Vaig començar fent un curs de windsurf i vaig descobrir que la combinació del mar que ja m'apassionava amb l'esport era lo meu! Va ser quan vaig decidir que la meva professió havia d'esser aquesta i després d'anys navegant, treballant i traient-me les titulacions necessàries al 2008 vaig poder obrir la meva empresa, Fanàutica. El meu equip i jo hem portat durant anys la base de Santa Susanna i de Pineda, però des del 2012 únicament ens trobareu a Pineda. Us animem a que ens vingueu a conèixer, Som una gran família!!

MIKE

Hola, som de Mallorca però en fa temps que visc al maresme. Al 2010 vaig conèixer la Marta i amb ella vaig introduir-me al món de les Bases Nàutiques. No puc viure lluny del mar i m’apassiona qualsevol cosa que hi tingui a veure. Practico el bodyboard i el windsurf tot l’any i quan comencem la temporada de vela m’hi passo les hores mirant que tot estigui a punt per aprofitar cada ocasió per sortir a navegar. Ens veiem a l'aigua!

MARINA

Sóc la Marina, i vaig entrar al món de la vela amb 6 anys. Vaig ser alumna de la Base Nàutica i més tard em vaig titular com a monitora. Hi treballo tots els estius des del 2009, i és que no hi ha millor plaer que treballar fent el que més t'agrada. Ja he acabat Actualment la carrera de Nàutica i Transport Marítim i actualment estic estudiant educació infantil. Esporàdicament i als estius em trobareu a la Base Nàutica. Així que si voleu aprendre i passar-ho bé, us convido a que ens feu una visita!!

LAURA

Hola sóc la Laura! Navego des de petita i m'encanta treballar al mar. A part de la vela també faig bàsquet i actualment estic estudiant la carrera d'Educació Infantil. Treballo a la Base Nàutica des del 2009. M'ho passo genial amb els grups i cursos d'adults, però és molt gratificant poder veure els més petits que passen per les meves mans com van creixent i alguns d'ells ja s'estan titulant per formar part de l'equip. Us convido a navegar amb nosaltres i iniciar-vos en aquest esport, us asseguro que repetireu! Us hi espero!!

GUILLE

Hola, jo sóc en Guille! Vaig començar a navegar de petit amb l'equip Fanàutica a la Base de Santa Susanna i des de llavors em fascina el món de la vela i tot el que hi té a veure. També m'agrada molt anar amb bici i practico aquest esport tot sovint. Vaig començar a formar part de l'equip com a monitor l'any 2012.Trobo que la feina de monitor és molt recompensada, ja que veus com tothom que ve a visitar-nos marxa amb un somriure. Si teniu ganes d'aprendre a navegar o simplement ganes de passar una bona estona tenim les portes obertes. Ens veiem a la platja!

SORI

Sóc en Sori, sóc una persona molt divertida i bromista. Al 2013 vaig començar a treballar a la Base Nàutica i va ser la meva primera feina. Des de llavores he començat a conèixer amb més profunditat el món de la vela. M'agrada molt navegar i poder ensenyar tot el que se. Quan fa molt de vent aprofito amb els meus companys per anar a l'aigua. Un dels meus hobbies i altre feina és el ball, a la que puc amb els nens del casal fem algun ball i alegrem encara més el dia. Actualment estic estudiant per ser professor d'educació física.

LAIA

Sóc la Laia, sempre m'han agradat els esports d'aigua però mai havia estat vinculada a aquest món fins que al 2012 vaig realitzar les pràctiques del cicle superior d'esports en aquesta empresa i des de llavors he seguit treballant aquí. Alhora em vaig voler treure altres titulacions complementàries com és el PER per poder ser mes eficaç i eficient en el meu lloc de treball. Actualment estic acabant els estudis de grau de CAFE combinant-ho amb l'altre gran passió que tinc que és el bàsquet el qual jugo i sóc entrenadora.

JORGE

Hola jo sóc Jorge. Vaig aprendre a navegar al cicle d'esports a la natura, a partir d'aquella experiència tenia clar que volia treballar amb la vela. Em van presentar a la Marta i vaig poder començar a fer pràctiques amb el seu equip a Santa Susanna l'any 2009 i repeteixo cada estiu fins ara. M'agraden els esports i l'activitat física, mostrar a les persones el gust de practicar-los, per això també he fet un grau superior d'esports, per fer-ho de la millor manera possible. Ha sigut increïble poder trobar els esports aquàtics, poder mostrar a la gent la gran satisfacció i alliberament què ofereix a més de conèixer persones fantàstiques què comparteixen aquesta passió. M'encanta el mar i la base és un lloc idoni per gaudir-ho. Us esperem per gaudir del vent, l'aigua i la platja.

MUKA

Hola em dic Alba, però tothom em coneix per Muka. Sempre m'han agradat els nens, de fet els més petits, i des del primer dia que vaig tenir clar que m'hi volia dedicar professionalment. Amb 16 anys ja treballava com a monitora de lleure, després vaig fer un pas més cap al Director de Lleure, i actualment sóc mestre d'Educació Infantil a una escola de Barcelona. M'agrada el mar i practico activitats nàutiques en el meu temps lliure. Vaig conèixer a la Marta al 2011 i des d'aleshores els meus estius són a la Base Nàutica amb el grup dels "Pirates". Introdueixo als més menuts al món de la vela mentre juguem i ens divertim navegant.

DAVID

Hola sóc el David i l'any 2016 em vaig incorporar a l'empresa com a monitor. Vaig conèixer aquest món al cursar una formació professional i he descobert que m'encanta. M'agrada molt interactuar i poder transmetre els coneixements que he après a altra gent. Per altra banda practico bàsquet des que sóc molt xic i és la meva passió juntament amb el mar. Actualment estic cursant el cicle de grau superior d'esports. Fins aviat en veiem a l'aigua!!!

SANDRA

Sóc la Sandra, quan tenia 13 anys vaig descobrir els esports nàutics a la Base Nàutica de Pineda. Al 2015 vaig fer el CFGM on em vaig especialitzar en el món nàutic. Al 2016 vaig començar fent pràctiques a Mataró i aquell mateix estiu vaig entrar a formar part de l'equip a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Actualment estic cursant el cicle superior d'esports, i esporàdicament i durant l'estiu segueixo amb ells.

LAIA

Sóc la Laia i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 5 anys, al 2006, a Santa Susanna, quan ho gestionava l'equip Fanàutica, més tard vaig seguir amb ells a la Base Nàutica de Pineda. També he fet natació al Club Natació Calella durant 3 anys i a l'hivern practico Handbol a la Unió Esportiva Handbol Calella. Al setembre del 2016, vaig fer el curs de Monitor Col·laborador al Centre Municipal de Vela de Barcelona, i al 2017 vaig fer les pràctiques aquí a Pineda. Després de les pràctiques vaig treballar esporàdicament fent grups i al casal de mar. Actualment estic fent Batxillerat Científic a l'Escola Pia Calella i a l'estiu em trobareu aquí com a monitora.

ERIC

Hola sóc l'Eric, des de petit que m'ha agradat molt l'aigua i un dels meus hobbies és el surf i la pesca. Vaig fer una formació professional d'esports l'any 2017, em vaig posar en contacte amb la Marta per fer les pràctiques durant l'estiu i així va ser, quan les vaig acabar vaig treballar-hi durant un mes l'estiu del 2017 i ara ja formo part de l'equip FANAUTICA. Aquest any ja m'hi podeu trobar, ja que hem començat a tope amb escoles i grups!

ORIOL

Vaig néixer al 2001 i quan tenia 5 anys vaig començar amb els esports de vela a la Base Nàutica de Santa Susanna amb l'equip Fanàutica i els vaig seguir a Pineda de Mar. Estic federat al Club Natació Calella des del 2010 fent una mitja de 12 hores de natació setmanals. Al 2016 vaig fer el curs de monitor col·laborador al centre municipal de vela de Barcelona, i al 2017 vaig fer les pràctiques i em vaig seguir formant a la Base Nàutica de Pineda. Esporàdicament ja vaig començar a treballar fent algun grup i amb el casal de mar i aquest estiu 2018 formaré part de l'equip com a monitor. El que més m'agrada és el mar i sempre que puc aprofito per fer travesses i curses marítimes. Actualment estic cursant el Batxillerat científic pur a l'escola Pia Calella.

MIGUEL

Hola, sóc en Miguel i vaig començar amb els esports nàutics quan tenia 10 anys, al 2011, aquí a la Base Nàutica de Pineda de mar. A Part dels esports nàutics també faig natació, tot i que el el que més m'agrada és navegar i ara estic estudiant Batxillerat. Un dels meus hobbies és l'aeromodelisme. Al 2016 em vaig treure la titulació de monitor col·laborador de vela i al 2017 vaig fer les pràctiques a la Base Nàutica, també hi vaig treballar esporàdicament, aquest any ja passo a formar part de l'equip, durant l'estiu m'hi trobareu. Ens veiem a l'aigua!!

SERGI

Vaig descobrir aquest món per la meva germana i la veritat és que m'agrada, així doncs vaig decidir aprendre i dedicar-me professionalment. Estic a l'empresa des de el 2013. Actualment hi treballo esporàdicament.

MONICA

Hola, sóc la Mònica. La meva afició per la vela comença des de ben petita, quan acostumàvem a passar els estius pel Mediterrani en un petit veler familiar. Després vaig decidir estudiar INEFC i especialitzar-me en els esports a la natura, l'esquí i la vela. A la Base Nàutica hi vaig arribar al 2011 motivada per l'esport, el bon ambient i les ganes de treballar en allò que més t'agrada! Actualment hi treballo esporàdicament!

ARI

Navego des dels 8 anys perquè els meus pares em van apuntar al Club Nàutic i no a un casal qualsevol per passar els estius. No podria estar més agraïda!! Als 16 vaig començar com a monitora, m'encanta poder estar al mar amb nens per divertir-nos i ensenyar-los el que sé i també continuar aprenent amb els meus companys!!

ARIADNA

Em dic Ariadna Strempel i porto navegant des dels 5 anys. Vaig començar a la Base Nàutica de Santa Susanna amb l'equip de la Marta i al 2017 vaig començar a fer 4 20 amb una amiga al Club Nàutic d'Arenys de Mar. Actualment estic fent Batxillerat social. A part de navegar sempre m'ha agradat esquiar i el judo. Al 2016 em vaig treure el títol de monitora col·laboradora de vela al Port Olímpic de Barcelona i al 2017 vaig fer les pràctiques a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Me'n moro de ganes que arribi l'estiu!

Com arribar a les nostres instal·lacions

Vine, navega, experimenta, gaudeix d'un munt activitats de vela o motor.

Qui som?